ПОСТКОВІДНИЙ ПАКЕТ

EP-005
435,00
грн.
COVID-19 виснажує імунну систему в призводить до того, що людині важко
протидіяти іншим вірусам та мікробам, спостерігається затяжне протікання
захворювання та відновлювального періоду, підвищується ризик приєднання іншої
інфекції або виникнення нового епізоду ГРВІ в короткі терміни та різних ускладнень.

COVID-19 має негативні наслідки і на роботу центральної нервової системи, що
приводить до порушення когнітивних функцій людини, пам’яті, здатності концентрувати увагу, швидкої втомлюваності та інше.

Крім того, всім відомо і про негативні впив на роботу серця та на стан судин.

Тому, дуже важливо у відновлювальному періоді після COVID-19 комплексно:
підтримати всій організм, а саме:
– допомогти швидше відновитися імунній системі,
– заспокоїти та нормалізувати роботу нервової системи
– зменшити навантаження на серце!
Додаткова інформація

Додаткова інформація

ІМУНОФЛАЗІД ПРО


Капсули для підтримки нормального функціонування імунної системи ІМУНОФЛАЗІД ПРО, що містять природні флавоноїди, створять оптимальні умови для відновлення, підтримки та нормального функціонування імунної системи та природнього захисту організму, особливо в період поширення сезонних інфекційних вірусних захворювань.

ВІТАРГІН


ВІТАРГІН – це комплекс метаболічних речовин, АРГІНІНу та БЕТАЇНу, що рекомендується приймати після одужання в період відновлення, особливо зважаючи на тяжкий та тривали відновлювальний період після COVID-19. ВІТАРГІН в цей період чинить загальнозміцнюючу дію, відновлює енергетичний обмін, покращує живлення в тканинах, сприяє достатньому надходженню кисню в тканини. Підвищує працездатність і загальну витривалість організму. Сприяє відновленню та нормалізації роботи імунної системи.

Маючи гепато-, кардіо- та нейропротекторні властивості, ВІТАРГІН сприяє відновленню та нормалізації роботи органів та систем після негативного впливу інфекційного захворювання, в тому числі COVID-19.

В разі ускладнень з боку серцево-судинної системи, ВІТАРГІН сприяє зниженню
навантаження на серце, покращуючи працездатність та енергозабезпечення, нормалізує кровопостачання серцевого м’яза та артеріальний тиск та зменшує ризик тромбозів.

ВІТАСЕД


Заспокійливий засіб ВІТАСЕД, до складу якого входять знайомі та улюблені багатьма лікарські рослини: валеріана, пустирник (кропива собача) та глід, заспокоїть не тільки нервову систему, а й нормалізує роботу серцево-судинної системи за рахунок комплексного впливу глоду, який нормалізує артеріальний тиск та серцевий ритм, чинить кардіопротекторну та спазмолітичну дію. А про властивості валеріани та пустирника говорити не потрібно, бо усі знають, що вони знижують процеси збудження у ЦНС, знижують напруження та дратівливість під час стресу, нервового виснаження та розумової втоми, нормалізують фази сну, полегшуючи засинання та поглиблюючи природний сон, що сприяє відновленню багатьох процесів нашого організму.

Таким чином, ВІТАСЕД, не зволікаючи, поверне до спокійної роботи і нервову систему, і серцево-судинну після негативного впливу інфекційного захворювання, зокрема COVID-19.

А постійний стрес підриває не тільки нервову, серцево-судинну системи, він також знижує здатність імунної системи чинити опір інфекціям. Тому, для скорішого відновлення після інфекційного захворювання та забезпечення подальшого захисту від інфекції необхідно мати спокійні нерви з ВІТАСЕДОМ!

Відновлюючи організм після негативного впливу COVID-19, нормалізуючи виснажену імунну систему, заспокоюючи негативний вплив захворювання на нервову та серцево-судинну системи, комплекс метаболічного засобу ВІТАРГІН + заспокійливого ВІТАСЕД + ІМУНОФЛАЗІД ПРО, що сприятливо впливає на імунну систему, значно полегшить протікання постковідного стану, пришвидшить відновлення організму та поверне Вам сили і гарний настрій!
Click to order
Total: 
Вартість доставки - згідно з тарифами служби доставки.
Payment method